05 iulie 2011

Mancare de fasole verde



Ingrediente :
- fasole verde
- 3 cepe
- 2 morcovi
- 3 lg pasta de rosii
- 2 lg de faina
- 2 lg-te de boia dulce
- 3 lg de ulei
- patrunjel
- usturoi
- sare si piper


Ceapa se toaca , morcovul se da pe razatoare si se inabuse cu 3 lg de ulei si putina apa.


Se adauga 2 lg-te de boia dulce


si se lasa pana se inmoaie legumele.


Se adauga fasolea verde rupta bucatele potrivite si apa fierbinte cat sa acopere fasolea.


Separat se amesteca cele 2 lg de faina cu 3 lg de pasta de rosii.


Se adauga putina apa , cat sa rezulte un sos mai subtire .
Cand fasolea este fiarta se toarna acest sos in mancare mestecand repede.
Mai lasam la fiert cateva minute impreuna cu sosul.


Tocam usturoiul si patrunjelul.


Punem patrunjelul si usturoiul in mancare, potrivim gustul cu sare si piper si stingem focul.


Desi la tinerete :) nu suportam fasolea verde , acum a inceput sa imi placa.


POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu