30 septembrie 2011

Drob de cartofi cu ciuperci















Ingrediente :
- 700 g cartofi
- 60 g margarina
- 3 lg ulei de masline
- 200 g faina
- 100 g cascaval
- 2 cepe mari
- 500 g ciuperci proaspete sau 2 conserve mici de ciuperci
- 3 oua
- pesmet
- sare si piper


Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare .


Tocam ceapa .


 Eu am avut conserva de ciuperci in ulei si le-am pus cu tot continutul in tigaie .


 Calim ceapa si ciupercile apoi adaugam sare si piper .


Dupa ce au fiert cartofii ii scurgem de apa si facem un piure in care incorporam margarina si 3 lg de ulei de masline .



Adaugam faina si amestecam pana se face un aluat .



Ciupercile cu ceapa le punem intr-o sita sa se scurga de ulei .


Le adaugam peste aluat impreuna cu 100 g de cascaval taiat cubulete sau razuit si 1 cescuta de pesmet .


La final punem cele 3 oua si amestecam bine .


Asezam compozitia intr-o tava de chec in care am pus hartie de copt .


Punem tava la cuptor pentru 15 - 20 minute apoi o scoatem si stropim cu ulei de masline .


Presaram putin pesmet si introducem din nou in cuptor pentru 20 minute .


Cand s-a rumenit frumos scoatem drobul si il lasam sa se raceasca .


Se taie felii si se poate servi simplu sau cu ketchup .


POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu