20 septembrie 2011

Farfalle cu sos alb





Ingrediente :
- 1 punga de paste Farfalle
- 400 g ciuperci
- 1 ceapa
- 200 g smantana
- 1 lg unt
- 3 lg de lapte
- 1 lg de faina
- 5 catei de usturoi
- patrunjel verde
- sare si piper
- parmezan ( optional )




Inabusim ceapa intr-o lingura de unt si putina apa .


Cand s-a inmuiat ceapa adaugam ciupercile taiate feliute .


Calim ciupercile pana se evapora toata apa pe care si-o lasa .


Apoi punem smantana amestecata cu faina si laptele.
Fierbem 5 min. si adaugam usturoiul dat pe razatoare , sarea , piperul si patrunjelul tocat .


Pastele fierte separat in apa cu sare le adaugam peste sos si amestecam sa se acopere toate pastele cu sos .


Servim pastele calde cu bucatele de parmezan .



POFTA BUNA !


Un comentariu: