10 septembrie 2011

Pateu de linte



Ingrediente :
- 1 cana linte fiarta cu vegeta
- 2 cepe
- 5 lg de ulei
- 1 lg-ta sare
- 1 lg-ta de boia dulce
- putina nucsoara rasa
- 4 catei de usturoi razuiti
- 1/2 lg-ta ienibahar




Se caleste ceapa in ulei cu putina apa.


Peste lintea fiarta si scursa de apa se adauga ceapa calita , usturoiul razuit si restul condimentelor.


Se paseaza pana devine o crema.


Lintea fiarta ( este preferabil ) sa fie calda , atunci cand se mixeaza.


POFTA BUNA !

2 comentarii:

  1. Buna! am incercat pateul si pot spune ca e minunat!multumesc pentru reteta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna !
    Daca ti-a placut pateul ma bucur si te mai astept sa incerci si alte retete .

    RăspundețiȘtergere