20 septembrie 2011

Placinta cu dovlecei si morcovi





Ingrediente :
- 5 oua
- 500 - 600 g dovlecei
- 3 morcovi
- 120 g faina
- 70 ml ulei 
- 100 g cascaval
- 1 ceapa
- 1/2 plic praf de copt
- marar verde
- sare si piper




Batem cele 5 oua ,adaugam uleiul si presaram faina amestecata cu praful de copt .


Dovleceii curatati de coaja ii dam pe razatoare si ii presaram cu sare .
Dupa 5 min. stoarcem dovleceii de apa si ii adaugam in compozitia anterioara impreuna cu morcovii,cascavalul si ceapa (date pe razatoare ) si mararul tocat .


Ungem cu unt si presaram cu pesmet un vas termorezistent , apoi adaugam compozitia si bagam vasul la cuptor la foc moderat .


Tinem placinta in cuptor pana se rumeneste frumos ( la cuptorul meu a durat 45 minute) .


Taiem placinta si o servim calda sau rece , este la fel de buna .



POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu