20 septembrie 2011

Supa crema de praz





Ingrediente :
- 3 fire de praz
- 1 morcov
- 2 cartofi
- 1 radacina de patrunjel
- 2 lg de lapte
- 1 lg ulei de masline
- marar verde
- sare si piper




Taiem legumele bucati mari si le punem la fiert in apa cu sare .

Adaugam si prazul taiat .


Cand toate legumele sunt fierte le scurgem si pastram apa in care au fiert.
Pasam legumele printr-o sita sau la blender .


Adaugam cate un polonic din apa in care au fiet legumele pana obtinem un piure .


Adaugam piureul de legume peste supa strecurata si omogenizam bine , apoi  punem uleiul de masline si laptele si mai fierbem cateva minute.
Potrivim gustul cu sare si piper , presaram mararul tocat fin si stingem focul .


Servim supa calda alaturi de paine prajita . 


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu