20 septembrie 2011

,, Vegeta congelata ,,





Ingrediente :
- 1 kg morcovi
- 1 kg pastarnac
- 1 kg radacina de patrunjel
- 1 kg telina
- frunze de patrunjel
- frunze de telina




Curatam si spalam legumele apoi le dam pe razatoare , prin masina de tocat carne sau la robot (alegeti varianta care va place ) .


Le amestecam bine intr-un vas incapator si apoi adaugam verdeata tocata marunt.


 Punem amestecul de legume in pungute la congelator .

2 comentarii:

  1. prin congelare se pierd multe din vitamine, dar este mult mai bun decat orice cumparat iarna. In plus...e ieftin, poate fi si bio.

    Eu puneam in alte pungute separate verdeata robotizata (marar, patrunjel, leustean, frunze de telina, toate tocate la robot marunt), iar iarna scoteam si presaram direct in ciorba (ieftin si comod)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru vizita si comentariu.
    Pun si verdeturi la congelator dar separate fiecare si fara sa le toc .

    RăspundețiȘtergere