28 octombrie 2011

Cordon bleu cu ciuperci champignon





Ingrediente :
- 10 ciuperci cu palarii mari
- 250 g telemea rasa
- 20 g unt
- 100 g smantana
- 3 catei de usturoi
- marar si patrunjel
- 2 oua
- pesmet
- faina
- busuioc
- sare si piper


Amestecam telemeaua rasa cu untul moale , usturoiul razuit ...


...smantana si verdeata tocata .


Curatam ciupercile si le taiem putin din varful palariilor ca sa stea mai bine .


Umplem palariile cu pasta de branza si le unim .



 Trecem ciupercile unite prin faina ,
 

apoi prin ou batut in care am adaugat busuioc , sare si piper...


...si final le trecem prin pesmet .


Prajim ciupercile in ulei incins pe ambele parti .


Le scoatem pe un servetel sa se scurga de ulei .


Lasam ciupercile sa se raceasca putin apoi le putem servi cu diverse garnituri .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu