28 octombrie 2011

Fasole batuta





Ingrediente :
- 500 g fasole
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 2 foi de dafin
- cimbru
- boia
- 50 ml ulei
- sare si piper
* separat :
- 5 cepe 
- 5 lg de ulei
- sare 
- boia de ardei


Se pune fasolea in apa rece la inmuiat cu o seara inainte , apoi o fierbem schimband apa de 2 ori .
In ultima apa fierbem fasolea alaturi de morcovi , ceapa , foi de dafin , cimbru , sare si piper .


Punem fasolea intr-o strecuratoare sa se scurga de apa .


O pasam si adaugam treptat uleiul .
Apoi presaram boia , sare si piper .


 Separat calim ceapa taiata dupa preferinta .


Adaugam sare si 1 lg-ta de boia .


Punem fasolea batuta pe un platou si deasupra asezam ceapa calita cu boia .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu