15 octombrie 2011

Paine cu branza





Ingrediente :
* pentru aluatul de paine :
- 500 g faina
- 1 plic drojdie uscata
- 320- 350 ml apa calduta
- 3 lg de ulei
- 1/2 lg-ta sare
- 1 lg-ta zahar
*pentru umplut :
- 300 g branza
- 1 ou
- 1 cub de unt






Facem un aluat de paine din faina amestecata cu drojdia uscata in care adaugam zaharul si sarea , apoi apa calduta si uleiul .


Lasam aluatul 1 ora la dospit .


Impartim aluatul in 2 parti  egale .
Prima parte o intindem si o punem in tava .


Adaugam branza zdrobita cu furculita si amestecata cu un cub de unt si 1 ou .


A doua parte de aluat o intindem pe folie alimentara presarand faina sa nu se lipeasca .


Cu ajutorul foliei rasturnam aluatul peste compozitia de branza .


Intepam aluatul cu o furculita si il mai lasam sa dospeasca o jumatate de ora .


Ungem cu ou batut si presaram susan .


Punem la cuptor pana se rumeneste frumos .


O reteta simpla dar foarte gustoasa .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu