15 octombrie 2011

Tarta fara blat





Ingrediente :
- 200 g smantana
- 150 g parizer vegetal
- 150 g branza
- 4 oua
- 3 lg faina
- 1 lg gris
- marar / patrunjel
- piper
- parmezan pentru presarat deasupra (optional)



Parizerul se taie cubulete , o jumatate de baton este suficient .


Branza se rade sau se zdrobeste cu furculita apoi se adauga smantana si se omogenizeaza bine .
Adaugam faina , grisul , parizerul , ouale si verdeata .


Presaram piper proaspat macinat si nu adaugam sare pentru ca are branza in compozitie .


Punem aluatul intr-o tava rezistenta la cuptor pe care o ungem in prealabil cu putin unt sau margarina .
Presaram parmezan razuit si o punem la cuptor pentru 30-40 minute (foc mediu - 150 grade).


Se scoate tarta din cuptor si se lasa cateva minute sa se raceasca .


Se portioneaza si se serveste alaturi de felii de rosii .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu