25 noiembrie 2011

Gogosele de cartofi





Ingrediente :
- 1 kg cartofi albi
- 4 oua
- 200 g branza
- 4-5 lg faina
- 5-6 catei de usturoi
- 50 g unt / margarina
- patrunjel
- cimbru
- sare si piper


Fierbem cartofii in coaja , ii curatam si ii pasam.
Cartofii raciti ii amestecam cu branza sfaramata , untul moale ,usturoiul dat pe razatoare si ouale batute .


Adaugam faina , patrunjelul tocat , cimbru uscat , sare si piper .


Omogenizam bine compozitia si cu ajutorul unui pos formam mici gramajoare .


Punem tava la cuptor la foc mic pana se rumenesc usor .
Eu le-am tinut aprox 35 minute .


Le lasam putin sa se raceasca apoi le desprindem usor de pe hartia de copt .


Au o consistenta moale - pufoasa si sunt bune atat calde cat si reci .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu