01 decembrie 2011

Salata de cartofi cu ciuperci






Ingrediente :
- 6-7 cartofi
- 3 cepe (de preferat ceapa rosie)
- 1 cutie de ciuperci in ulei
- sare
- otet
- piper


Taiem ceapa rondele sau feliute si o frecam cu sare apoi punem otet sa treaca de ceapa si o lasam 1 ora sa se marineze .


Cartofii ii fierbem in coaja , ii curatam si ii taiem felii mai groase .
Peste cartofi adaugam ceapa marinata scursa de lichid .


Eu am avut ciuperci conservate in ulei , daca nu gasiti puteti inabusii ciuperci proaspete in cateva linguri de ulei .


Se adauga ciupercile calite cu tot cu ulei sau cele conservate cu uleiul din conserva .


Amestecam usor sa nu se sfarame cartofii .
Daca vreti sa fie mai acrisoara compozitia puteti sa mai adaugati 1-2 lingurite din otetul in care a fost marinata ceapa .



Presaram sare si piper dupa gust .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu