29 ianuarie 2012

Tocanita sarbeasca







Ingrediente :
- 2 cepe
- 2 vinete coapte
- 2 dovlecei mici
- 200 g fasole verde
- 6 rosii
- 1 leg. patrunjel
- 5-6 catei de usturoi
- 3 lg ulei de masline
- sare si piper



Curatam si taiem ceapa .


Vinetele coapte le rupem bucati mari , fasolea verde o rupem in bucati potrivite , decojim rosiile si le taiem in sferturi iar dovleceii rondele .
Asezam legumele intr-un vas cu 3 lg. ulei de masline , presaram sare si piper si adaugam 1 cana cu apa .


Punem vasul in cuptor la foc mediu pana cand sunt fierte toate legumele(daca e necesar mai adaugati apa fierbinte).
La final adaugam usturoiul si patrunjelul .


Tocanita se poate servi simpla sau ca si garnitura .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu