01 februarie 2012

Briose cu peltea de zmeura





Ingrediente :
- 125 g unt
- 2 oua
- 100 g zahar
- 150 g faina
- 2 lg-te praf de copt
- 2 lg lapte
- 3 lg peltea de zmeura



Mixam untul cu zaharul si pelteaua pana se alifiaza .


Adaugam cele 2 oua si laptele .


La final punem faina amestecata cu praful de copt .



Punem cu lingura din compozitia rezultata pana la jumatatea hartiilor speciale pentru briose .


Coacem in cuptorul preincalzit aprox. 15 minute la foc mediu .
Pentru a fi siguri ca s-au copt facem testul cu scobitoarea .


Dupa ce s-au racit putin presaram zahar pudra .


Sunt pufoase si cu o aroma fina de zmeura .


Eu am folosit peltea de zmeura facuta in casa dar puteti folosi orice gem va place .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu