07 noiembrie 2011

Chiftelute de soia cu ciuperci la cuptor





Ingrediente :
- 400 g ciuperci
- 1 punga soia granule
- 100 g cascaval
- 75 g margarina
- 2 cepe
- 1 capatana usturoi
- 3 oua
- 1 lg boia
- 1 lg busuioc
- 1 lg-ta coriandru
- 5 lg faina
- pesmet
- sare si piper


Dam pe razatoare sau la robot : ciupercile , ceapa , usturoiul si cascavalul .


Separat fierbem granulele de soia in apa cu vegeta si apoi le stoarcem de apa .


Adaugam peste ciuperci soia fiarta si margarina moale .


Amestecam bine compozitia si presaram boia si busuioc .


Adaugam cele 3 oua si coriandru .


La final punem 5 lg. de faina si pesmet pana cand putem modela chiftelutele in mana .


Trecem fiecare chifteluta prin mix pentru paneuri sau pesmet .


Punem chiftelutele in tava pe hartie de copt .


O parte din chiftelute le-am intors pentru ca nu stiam cum se comporta si am vrut sa testez ambele variante :)
Concluzia este ca nu este necesar sa le intoarceti .
Am tinut chiftelutele in cuptor 1 h la foc mediu , dar depinde foarte mult de cuptor .
E bine sa le verificati dupa 40 - 50 minute .


Sunt foarte bune !
Au o textura moale in interior si putin crocante la exterior .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu